Se parhain talvilomaviikko ikinä.


Onhan ollut aivan huippumahtava (talviloma)viikko! 
Tiistainen Tuurin reissu oli niin kertakaikkisen onnistunut ja omistan nyt jopa päälle sopivat toppavaatteet, kiitos äidin ja iskän <3 
Murulle tuli hankittua hyvää mieltä eritoten hienon puhelimen takakuoren merkeissä ja toki dödö & suihkugeelikin tarpeeseen tulivat, itelle ihania nassun hoitotuotteita, jotka jo hyväksi käytössä havaittuja, mahtavaa.
 Eikä pidä unohtaa Subwayssa ennen shoppailua nautittuja subeja, joka myöskin kuuluu meidän perheen perinteeseen Tuurissa.
Keskiviikkona tuli myöskin suunnattua Vaasaan, äitiä läsnäolollani hemmottelemaan, haha. Iskänki sai innostumaan lähtemään kirpparille, joten suunnattiin yksissä tuumin Runsorin suuntaan ja mihinkäs muuhunkaan kuin Comboon :)
Äidille löytyi söpö ja käyttämätön Vero Modan mintunvihreä tekonahkatakki ja iskälle vanhoja Aku Ankkoja ja jotain bodauslehtiä. Mua taas jäi kiusaamaan aivan ihana laukku, jota en kuitenkaan vähillä rahoilla tohtinut ostaa. Flunssainen iskä alkoi valittelemaan nälkää ja nuutunutta oloa ja tulipa sitten lähdettyä tankkaamaan Vanhan Vaasan raunio grillille, mussutettiin koko perhe tyytyväisinä eväät napaan autossa ja suunnattiin takaisin kotiin. Kotona päätettiin käväistä mummolassa teellä kääntymässä ja sieltä sitten moikkaamaan ihanaa Jonnaa <3 
Pari kuppia teetä ja maailman parannusta parhaassa seurassa. 
Sieltä sitten parin tunnin höpinöiden päälle takas vanhempien luo, iskän tekemää pizzaa mukaan ja eikun kotiin murun luo.
Torstaina kirjoittelin työttömyydestä ja siitä, miten se on lähiaikoina näyttäytynyt mulle. 
Aikamoinen sattuma, että tuon tekstin luki Cittarin aikainen entinen työkaveri, joka sitten vinkkasi, että hänen esimies oli vastikään kysellyt, olisiko joku tuttu vailla töitä. Tuumasta toimeen pistin sitten sähköpostia ja varovaisesti tiedustelin, josko töitä olisi tarjolla. Niin sain sitten kutsun tulla haastatteluun ja innokkaana sovin tulevani heti seuraavana päivänä, eli eilen perjantaina.
Ja se meni sitten nappiin se haastattelu!
Jäi hyvä fiilis suullisesta sopimuksesta ja luottavaisin mielin jään odottamaan ensi viikolle sovittua puhelua, miten homma etenee. Sen enempää paljastamatta olisi siis mahdollisesti laitoshuoltajan hommia tiedossa, mutta toivon totisesti että tämä nyt ottaisi tuulta alleen ja asiat loksahtais vihdoin ja viimein paikoilleen. 
No, asiaa juhlistettiin jo eilen haastattelun jälkeen Omar-munkeilla ja kauppareissun yhteydessä tuli poikettua Combossa katsomassa, josko uniin asti tullut ihanainen laukku siellä vielä olisi. 
Ja olihan se, kiitos ihanan äidin sain kaunokaisen omakseni! 
Niin kiitollinen kaikesta avusta ja tuesta jälleen kerran.




Ja se laukku, se oli täysin käyttämätön! 
Tänään vasta maltoin kuvia varten ja kröhöm, käyttöönottoa varten ottaa muovit pois.

Tätä ihanuutta kelpaa käyttää joka päivä, ai että! 

Tämän blogin suosituimmat tekstit

54/90

Kolme hyvää asiaa