Puoli vuotta fitskuja


Joulukuussa 2017 olin työttömänä, väsynyt ja mieli maassa.
Parisuhdekin otti osumaa huonosti voivasta osapuolesta.
Mikään ei kiinnostanut, mitään en jaksanut tehdä, kaikki ärsytti ja huvitti vain nukkua.

Onneksi tajusin että jonkin täytyy muuttua ennen kun kaikki olisi pilalla. 

Kaiken hyvän alku ja juuri


Otin yhteyttä luokkakaveriini Sandraan, jonka olin jo pitkään seurannut käyttävän FitLinen nimeä kantavia tuotteita. Virtaa ja hyvää oloa piisasi, se näkyi eikä Sandra myöskään piilotellut, mistä se kaikki energia ja hyvä fiilis oli peräisin. 
Päätin kokeilla, josko minäkin saisin näillä tuotteilla edes pientä boostia vetämättömään olooni, silläkin uhalla, että mukaanlähteminen saattaisi olla pelkkää rahanhaaskausta.

Sovittiin tilauksesta ja jäin innostuneena odottamaan pakettia tulevaksi.
Hain pakettini joulun alla ja aloitin optimaalisetin käytön 20.12.


Fitskuja kaapin täydeltä, ainakin melkein


Optimaalisetistä olen kirjoittanut ennenkin, mutta yksinkertaisuudessaan ja kertauksen kannalta; Basics sisältää vatsan toimintaa edistäviä ruoansulatusentsyymejä, kuituja, maitohappobakteereita, vitamiineja, kuten C:tä, A:ta, K:ta, E:tä, sekä seleeniä ja natriumia.
Basics siis pitää huolta suolistosta ja suoliston voidessa hyvin mekin voidaan hyvin.
Basicsin lisäksi settiin kuuluu Activize ja Restorate, jotka puolestaan lisäävät suorituskykyä ja palauttavat.

Activize on lyhykäisyydessään B-vitamiinivalmiste, joka sisältää paitsi kaikki tärkeät B-vitamiinit, myös C-vitamiinia, merileväuutetta ja guaranaa, Activize siis piristää ja tehostaa jaksamista esimerkiksi töissä.

Restoratessa on sitten kaikki tärkeimmät kivennäisaineet yhdessä hivenaineiden ja D-vitamiinin kera. 
Restoraten sisältämät mineraalit auttavat kehoa palautumaan levon aikana, eli yöllä mun nukkuessa. 
Restorate  auttoi mua todella nopeasti nukahtamaan ja nukkumaan paremmin, unen ollessa syvempää. Enää ei tarvitse niin pitkiä unia ollakseen virkeä, ja yön jäädessä toisinaan lyhyeksikin herään virkeänä ja tarvittaessa voin boostata omaa vireystasoa sitten ottamalla ylimääräisen annoksen Activizea vaikka töissä.

Tulokset puhuvat puolestaan


Nyt reilu puolen vuoden käytön jälkeen koen olevani edelleen hyväntuulisempi kuin ennen, jaksan enemmän ja nukun hyvin, hiukset ja kynnet tuntuvat kasvavan nopeammin. Parasta ehkä on, että akne on lähtenyt kasvoista, jätettyään toki arvet jälkeensä, nekin onneksi aiempaa huomaamattomampina. 
Kasvoista akne on vähitellen siirtynyt selkään, mikä on paljon pienempi paha! Uskon, että fitskut on pitäneet aknen kurissa, sillä setissä on myös hormoniaineenvaihduntaan liittyviä ainesosia, enkä enää tarvitse hormonaalista ehkäisyä pitääkseni naaman siedettävänä.
Iho ja hiukset voivat siis paremmin, siinä missä kynnetkin ehkä kestävät aavistuksen paremmin iskuja. 

Optimaalisetin lisäksi oon tehnyt pari kahden viikon kestävää D-Drink puhdistuskuuria, mistä en ole mitään aivan niin selkeitä tuloksia saanut, tai en ainakaan ole laittanut ylös, mutta oikealla ruokavaliolla nekin varmasti olisivat selkeästi havaittavissa.
Käytän myös Pro Shape ravinnonkorvikkeita, (lähinnä töissä) mutta näistäkin kokemus on vielä liian vähäistä että voisi mennä sanomaan oikein mitään tarkemmin, mutta ehkä ajan myötä saan niistäkin irti dataa.

Kaikenkaikkiaan fitskut ovat kuitenkin täysin kiistatta nostaneet mun elintasoa ja boostanneet hyvinvointia ja olleet siten rahansa väärti panostus. 
Aion jatkossakin edelleen satsata näihin tuotteisiin, vaikka ne tyyriitä ovatkin.

Loppuun ajattelin lätkäistä ne perinteiset ennen ja jälkeen kuvat, ottaen toki huomioon, että kuvat on otettu eri kameroilla.
Kyllä näistä silti vähän hahmottaa, mikä oli alkutilanne ja missä mennään nyt.


joulukuu 17 ja kesäkuu 18



Pistetäänpä huvin vuoksi vielä kuva, jossa meikkiä ja joka on otettu mun uudella puhelimella, niin näkee, miten hyvin pelkästään mun parin tuotteen meikkauksella saa aknen jäljet piiloon.


Pakko itsekin sanoa, että ei yhtään huonompi :)


Kropan suhteen valitettavasti ei ole mitään mitä varsinaisesti vertailla, kun oon omilla syömisillä tuhonnut tehokkaasti kaikki mahdolliset tulokset jo ennenkuin niitä olisi huomannutkaan, ehheh.
Toki huomaan helposti ja äkkiä, miten kropasta häipyy turvotus heti kun jättää herkuttelut vähälle, syö salaattia töissä, sekä käyttää edes vähän pro shapeja, mutta koska elämä on, niin ei ole liian helppoa tämäkään.

Ehkä vielä joskus.

Mutta summa summarum, fitskut on toimineet mulla mahtavasti, enkä voi kun suositella :)



Tämän blogin suosituimmat tekstit

54/90

1, 2, 3 syyskuu!

Se parhain talvilomaviikko ikinä.